Damefrokost i Viuf – Lørdag 1. november

Damefrokost i Viuf 2014Damefrokost i Viuf 2014Så er billetsalget til årets Damefrokost startet i Dagli’ Brugsen, Almind  –  og alle søde, dejlige og friske piger i Viuf, Almind og omegn er hermed inviteret til funny frokost i Viuf Medborgerhus.

Der er dømt pigesjov, skæg og ballade, så husk at invitere alle de veninder, tøser og naboer du kender som trænger til at komme ud og blive luftet. Tag en friaften hvor du lader gemalen blive hjemme og passe hund, børn og svigermor imens.

Frokosten starter kl. 13.30 med velkomstdrink og rigtig lækker buffet, og fortsætter indtil gæsterne “bliver trætte”.

Baren byder på en lang række eksotiske drinks, tilberedt af vakse mandlige bartendere, og skulle du senere på dagen få brug for lidt mere fast føde så er det i år muligt at købe en sandwich. Som noget nyt kan du betale med MobilePay i baren.

Huset er pyntet op til Halloween, og alle damer opfordres naturligvis til at komme med højt humør og fantasifulde udklædninger. Der bliver konkurrencer undervejs og DJ’en sørger for fællessang og super musik, du ikke kan sidde stille til. Der er også præmier på højkant på både indgangsbillet og bedste udklædning.

BILLETTER: Billetter kan købes NU i Dagli’ Brugsen, Almind (OBS! Billetsalg slutter tirsdag 28. oktober). Prisen er 250,- kr og inkluderer velkomstdrink og lækker buffet.

BORDBESTILLING: Er I flere der gerne vil sidde sammen kan I bestille bord hos Jette Klint (tlf. 6064 5444) og Tina Møller (tlf. 2141 2076).

Se Damefrokost poster i stor størrelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *