Damefrokost i Viuf – Lørdag 31. oktober

Damefrokost i Viuf 2015Damefrokost i Viuf 2015Så er billetsalget til årets Damefrokost startet i Dagli’ Brugsen, Almind – og alle søde, dejlige og friske piger i Viuf, Almind og omegn er hermed inviteret til funny frokost i Viuf Medborgerhus.

Der er dømt pigesjov, skæg og ballade, så husk at invitere alle de veninder, tøser og naboer du kender som trænger til at komme ud og blive luftet. Tag en friaften hvor du lader gemalen blive hjemme og passe hund, børn og svigermor imens.

Frokosten starter kl. 13.30 med velkomstdrink og rigtig lækker buffet, og fortsætter indtil gæsterne “bliver trætte”.

Baren byder på en lang række eksotiske drinks, tilberedt af vakse mandlige bartendere, og løber du tør for kolde kontanter kan du betale med MobilePay i baren.

Huset er pyntet op til Halloween, og alle damer opfordres naturligvis til at komme med højt humør og fantasifulde udklædninger. Der bliver konkurrencer undervejs og DJ’en sørger for fællessang og super musik, du ikke kan sidde stille til. Der er også præmier på højkant på både indgangsbillet og bedste udklædning.

BILLETTER: Billetter kan købes NU i Dagli’ Brugsen, Almind (OBS! Billetsalg slutter tirsdag 27. oktober). Prisen er 250,- kr og inkluderer velkomstdrink og lækker buffet.

BORDBESTILLING: Er I flere der gerne vil sidde sammen kan I bestille bord via SMS  til tlf. 2033 7052 eller via email til:  mail@viuf.info

Se Damefrokost poster i stor størrelse.