Damefrokosten 2013

damefrokost2013Som noget helt nyt havde Medborgerforeningen inviteret alle friske piger i Almind og Viuf til Damefrokost i Medborgerhuset. Omkring 30 festklædte damer havde fulgt opfordringen til at komme iført højt humør og fantasifulde halloween udklædninger. Der var præmier til bl.a. flotteste udklædning.
Efter velkomstdrink og lækker buffet var bunden lagt og humøret højt. Der blev danset og sunget fællessang, og DJ René fyrede godt op under musik, røgkanon og lysshow. Baren blev godt besøgt, hvor de vakse og frygtløse tjenere gjorde et ihærdigt forsøg på at efterkomme alle ønsker (altså forskellige slags drinks!). Egentlig skulle frokosten have sluttet sidst på eftermiddagen, men på det tidspunkt var der ingen der ville forlade området frivilligt, så festen fortsatte bare til langt ud på aftenen.
SE BILLEDER FRA FESTEN

Det var en rigtig sjov fest og pigerne var da heller ikke i tvivl om at de ville komme igen næste gang, samt anbefale både veninder, naboer og kolleger til også at deltage. Også i Medborgerforeningen  var vi enige om at det havde været et kanon arrangement som fortjener at blive gentaget i 2014, og datoen er allerede fastlagt:  VIUF DAMEFROKOST 2014 afholdes lørdag 1. november 2014

Her følger også lige en lille øjenvidneberetning – skrevet af Bjarke:
DAMEFROKOST SET FRA EN BARTENDERS VINKEL
damefrokost2013_bartendereJeg havde valgt at være bartender til årets damefrokost,og var selvfølgelig lidt spændt på hvordan det ville gå, da jeg aldrig har serveret til det før, og det var første gang det skulle holdes i Viuf. Man hører også historier om hvordan damefrokoster kan gå lidt vildt for sig.
Alle damerne fik serveret en velkomst drink da de kom, og der blev budt velkommen da alle kom til bords. Der var rigtig mange der var flot klædt ud i bedste halloween stil, som blev belønnet med en præmie for bedst udklædte. Der kom stille og roligt gang i baren og der blev solgt rigtig mange isbjørn og filur drinks. Det så ud som om at alle hyggede sig mens der blev spillet op til karaoke. Her var alle med på noget fælles sang, og der blev skålet og festet. Den gode DJ holdt godt gang i festen med blandet musik og man kunne ønske numre ved pulten.
I baren var vi blevet opfordret flere gange i løbet af aftenen til at der skulle være topløs servering, og til sidst kunne vi ikke gøre noget. Vi blev hentet af 2 personer som tog os med ud på dansegulvet til vild jubel for alle og fik skjorten taget af. Der blev festet videre til et godt stykke ud på aftenen hvor der blev solgt godt i baren, og hentet flere forsyninger, da der også var ønske om andre drinks.
Efter min opfattelse havde alle en kanon aften inkl. mig selv, og der blev givet udtryk for at det var et godt arrangement. Jeg er sikker på, at hvis alle kommer lige så festglade til næste år, så bliver det et brag af en fest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *