Flextur – Et supplement til kollektiv trafik

Flextur_plakatKolding Kommune har indført Flextur i hele kommunen. Flextur er en særlig form for kollektiv trafik uden stoppesteder og køreplan, som har til hensigt at supplere den almindelige kollektive trafik.
Ordningen fungerer på den måde, at du bestiller en vogn fra fx din bopæl til en ønsket destination. Du må ikke kun rejse internt i Kolding by, og du kan kun rejse i Kolding Kommune. Turen koster 3,5 kr. pr. km, dog mindst 35 kr. Indtil 15. maj 2014 gælder dog en særlig introduktionspris på 2,50 kr. pr. km, dog minimum 35 kr.
Du må gerne medtage op til 3 gæster på Flextur. Alle personer skal stige på og af, på samme adresse som dig, da bilen ikke gør ekstra stop undervejs. Medrejsende rejser med til ½ pris.
 
FlexUng
Er du i besiddelse af et Ungdomskort kan du rejse til halv pris. Dvs. at taksten i introperioden så er 1,25 kr. pr. km, dog minimum 17 kr. for en tur. ordningen skal du tilmelde dig denne. Det gør du ved at sende en mail til trafik@kolding.dk med følgende oplysninger:
navn, adresse
CPR-nummer, mobiltelefonnummer
udløbsdato for Ungdomskort, kopi af Ungdomskort
 
Du vil modtage en SMS, når din tilmelding er indtastet i Flextur-systemet, og du dermed kan bruge ordningen. Du kan læse mere om Flextur på Sydtrafiks hjemmeside Sydtrafik.dk under Flextrafik.

Læs brochurer:
Flextrafik_folder_Kolding
Flextur_plakat
FlexUng_folder_Kolding
FlexUng_plakat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *