Generalforsamling i Viuf Medborgerforening

Generalforsamling_2014_A3_PlakatTirsdag den 11.03.2014 kl. 19.00
Viuf Medborgerforening inviterer til ordinær Generalforsamling  tirsdag den 11. marts  kl. 19.00 i Medborgerhuset, hvor foreningen er vært ved et lille traktement med ost og rødvin. Alle der har lyst til at være med er velkomne.
Kom og hør om de projekter din medborgerforening arbejder med, og om hvordan året er gået i Viuf.
Ud over valg til bestyrelsen og årets regnskab, byder generalforsamling også på rig mulighed for at debattere og komme med input til kommende tiltag og aktiviteter.

Vi har til generalforsamlingen inviteret byrådsmedlem Ole Alsted fra Viuf, som vil fortælle om det at være lokalpolitiker og om aktuelle emner med betydning for lokalområdet.

I år er der 5 bestyrelsesmedlemmer på valg, hvoraf 2 ikke ønsker genvalg. Har DU lyst til at være med på holdet så ring allerede nu til formand Henrik Lindholm på tlf. 5152 5641 og få en uforpligtende snak om hvad bestyrelsesarbejdet indebærer og hvordan du kan gøre en forskel.
Ved at deltage i arbejdet lærer du nye mennesker at kende og arbejdet vil ikke være mere omfattende end den tid du kan afse til det. Du får indflydelse på hvad der sker i din by – både lokalt og kommunalt.
Læs hele folderen med invitation til generalforsamling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *