Generalforsamling tirsdag 10. marts kl. 19.00

Generalforsamling_2015Viuf Medborgerforening inviterer til ordinær Generalforsamling tirsdag den 10. marts kl. 19.00 i Medborgerhuset, hvor foreningen er vært ved et lille traktement med ost og rødvin. Alle der har lyst til at være med er velkomne.

Kom og hør om de projekter din medborgerforening arbejder med, og om hvordan året er gået i Viuf. Ud over valg til bestyrelsen og årets regnskab, byder generalforsamling også på rig mulighed for at debattere og komme med input til kommende tiltag og aktiviteter.

Vi har til generalforsamlingen inviteret Knud Erik Langhoff fra Kolding Kommune, der holder et indlæg om kommunens visioner og prioriteringer af anlæg og vedligehold inden for vej og park området.

På generalforsamlingen vil vi også præsentere projekt ”Viuf Aktivitetspark”, som er et idéoplæg til hvordan området omkring den gamle sportsplads ved Medborgerhuset kan få et helt nyt liv, til gavn for byens borgere.

Som altid er der bestyrelsesmedlemmer på valg, så du har nu mulighed for at komme med på holdet. Ved at deltage i arbejdet lærer du nye mennesker at kende og du får indflydelse på hvad der sker i din by – både lokalt og kommunalt.

Generalforsamling ifølge vedtægterne, som du finder på www.viuf.info. Vi ses den 10. marts kl. 19.00 i Viuf Medborgerhus.

Se hele invitationsfolderen til Generalforsamlingen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *