Sommerfest i Viuf 12.-13. august

Sommerfest_Viuf_2016_200pxKom til Sommerfest på plænen bag Medborgerhuset i Viuf. Der er gratis adgang.

Sommerfesten starter fredag kl. 19-22 med ungdomsdisco for unge i 2.-6. klasse. Der bliver høj musik og laserlys i røg og damp.
Lørdagen starter med et sommerfestløb kl. 14 (indskrivning til løbet starter en halv time før). Om eftermiddagen udstiller VW-klubben KGB (Kolding Gear Boxers) deres flotte biler på pladsen. Kom og få en snak med de entusiastiske ejere.
Har du selv benzin i blodet så medbring din fineste havetraktor og vær med i konkurrencer i duelighedskørsel og ringridning.
Alle små og store krejlere er velkomne til at rydde garagen og sælge det på kræmmermarked på pladsen.
Har du en super lagkage, så tag den med og deltag i konkurrencen til sommerfesten. Vi gør plads til den på kagebordet, og selvom du ikke vinder, så har du i hvert fald givet en masse besøgende en dejlig oplevelse til kaffen.

Alle er inviteret til fælles spisning i teltet om aftenen, hvor du selv tager noget velhængt kød med og smider på grillen. Som tilbehør kan du købe noget spændende sponsor-salat. Meld iøvrigt ind på Facebook hvis du vil sponsorere en salat til fællesspisningen. Gider du ikke stå for madlavningen, kan du i stedet forkæle dig selv med en pulled-pork-burger eller en lækker ringriderpølse eller to. Uanset hvad, så bestemmer du selv menuen. Vi sørger for tændt grill til fri afbenyttelse. 

Om aftenen kan du nyde en fadbamse eller to til lyden af de gode gamle hits fra 70’erne og 80’erne.
Skulle du få brug for kontanter undervejs, så tager vi imod MobilePay på pladsen.

Vi ses på plænen 2016

Se hele Sommerfest folderen