Sommerfest i Viuf

Børnedisko
Fredag 16.08  –  kl. 19.30-23.00
Igen i år er der børnedisko fredag aften i teltet på sportspladsen for alle i 3.-7. klasse. Der bliver givet ekstra gas i år med stort diskotek og masser af lyseffekter og andre overraskelser. Der bliver masser af sjove konkurrencer med præmier, samt skøre drinks og smoothies. Tag dine venner med til en rigtig sjov aften.

Sommerfest
Lørdag 17. august
danner sportspladsen bag Medborgerhuset atter ramme om årets sommerfest.
Vi starter med et Sommerfest-Løb på hhv. 3,3 og 6,6 og 9,9 km. Indskrivningen begynder 13.30, og løbet starter kl. 14.00  –  så kom i god tid. Der er diplom til alle deltagere.
Er du til mekanik så skal du naturligvis hen og se udstillingen af gamle veteran traktorer, og er du mere til foto så kan du besøge den lokale fotoklub VASK’s udstilling. Kom og lad dig inspirere.
Der vil som sædvanlig være en række forkellige aktiviteter for både store og små. Børnene kan blandt andet tage deres gamle legetøj med og sælge dem på Børnekræmmermarked, mens alle andre kan motionere sig med en fodbold-turnering
(5-mands mix) og tovtrækning. Og er du god til at bage kager skal du selvfølgelig se at få dig meldt til den årlige Kage-Bage-Konkurrence (tilmelding til Henrik på tlf. 5152 5641).
Fællesspisningen er i år ændret til at man selv medbringer sin mad, men der vil selvfølgelig være mulighed for at købe pølser og lignende.
Kom og og gør dagen til en rigtig hyggelig ’havefest ’, og har du lyst til at gøre en ekstra indsats må du meget gerne melde dig til et par timers frivilligt arbejde (kontakt Henrik på tlf. 5152 5641).

Gudstjeneste  i teltet
I lighed med tidligere år er der om søndagen efter Sommerfesten (18. august) gudstjeneste i teltet kl. 10.00, hvor alle er velkomne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *