Sommerfest i Viuf

Sommerfest i ViufDu er hermed inviteret til den årlige Sommerfest, der som altid foregår på plænen bag Medborgerhuset. Det er Viuf Medborgerforening der arrangerer og der er gratis adgang for alle – uanset om du er medlem eller ej.

Byens ungdom åbner ballet fredag aften med deres helt egen ungdomsdisco med høj musik og laserlys i røg og damp. Om lørdagen er det så alle os andres tur. Er du til motion kan du starte dagen med et sommerfest-løb, og senere deltage i en gadefodbold-turnering og tovtrækning. Er du knap så motionistisk anlagt kan du istedet kigge på de udstillede veteranbiler, eller nyde en fadbamse til lyden af live musik i teltet. Vi har i år hyret gruppen Trio Amarone til at underholde med lækker musik i teltet om eftermiddagen.
Alle små og store krejlere er velkomne til at rydde garagen og sælge det på pladsen.
Har du en hemmelig familieopskrift på en super fanatisk lagkage, så sørg for at få den tilmeldt til den årlige kage-konkurrence. Og selvom du måske ikke vinder, så har du tihvertifald givet en masse besøgende en dejlig oplevelse til kaffen.

Alle er inviteret til fælles spisning i teltet om aftenen, hvor man enten selv tager sin mad med og smider på grillen, eller eventuelt bare køber sig til noget pølse og kartoffelsalat i teltet. Uanset hvad så bestemmer du selv menuen.  Vi sørger for tændt grill til fri afbenyttelse.

I modsætning til tidligere år er der ikke gudstjeneste i teltet om søndagen

HUSK (masser af) KONTANTER, vi tager ikke imod Dankort på pladsen.

Vi ses på plænen 2014

Se Sommerfest plakat i stor størrelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *